Ida Victoria Symønster – Juni Jumpsuit

kr. 139,00 pr. stk.

Mønsteret inkluderer størrelse XXS (26/28) til størrelse 4XL (58/60).

Syvejledningen er på norsk.
Se Ida Victorias instruktionsvideoer på YouTube, og få tips og tricks.

3 på lager

Beskrivelse

JUNI JUMPSUIT er en luftig og let jumpsuit, perfekt til varme sommerdage. Jumpsuiten har mange forskellige variationer af overdelen. På illustrationen på forsiden er jumpsuiten set forfra i kolonnen til højre, og set bagfra i kolonnen til venstre. Jumpsuiten kan også sys som shorts. Det er meget luft i bukse delen, mens overdelen er mere figur nær – men denne har også en del løshed. Mønsteret er lavet til vævede stoffer, uden stretch. Stoffer med pænt fald, som viskose eller bomuld passer perfekt.

Jumpsuitens buksedel har knyttebælte på bagstykket, som knyttes midt foran. Når jumpsuitens buksedel må af og på igennem dagen, knytter man bare buksedelen op foran, mens overdelen fortsatt sidder på sin plads.

Størrelser: XXS – 4XL

Stofforbrug:

  • XXS – M: 320 cm
  • L – XL: 370 cm
  • 2XL – 3XL: 430 cm
  • 4XL: 590 cm

Stofforbruget er målt på stofbredde 150 cm, og er rundet op. Målene er for standardhøjden. Træk 10 cm fra for lille, eller læg 10 cm til for høj. Du kan også trække 5 cm fra for kortere ærmelængde om du ønsker det.

Overdelen er delvis foret, og når stofforbruget er målt er det lagt op til at samme stof bruges til yderstof og for. Du kan alternativt bruge et andet stof til foret i overdelen.

Du skal også bruge noget tilbehør til tre af modellene: Delbar glidelås (30-37cm) og hempe, strikktråd til vaffelsøm eller 3 store knapper.

Du kunne også være interesseret i...