Ida Victoria Symønster – Tuva Tunika

kr. 139,00 pr. stk.

Størrelse: XXS-4XL

Modelbeskrivelse: TUVA TUNIKA er en lang tunika-kjole. En enkel og behagelig tunika med flere variationsmuligheder. I halsen kan du  vælge imellem: Rund hals, V-hals og høj hals. Du kan også vælge imellem lange ærmer eller 3/4 lange ærmer, og du har flere valg for forskellige længder eller slids i siderne. Du kan sy tunikaen i tre forskellige (fuld længde ca 85, 97 og 109 cm). Du kan også kombinere flere længder og bruge forskellige længder foran og bagpå. Den kan syes med eller uden lommer.

Tunikaen kan syes i mange forskellige jerseystoffer, som bomuldsjersey, french terry,  strikket uld eller viscose-jersey. Tunikaen har en løs pasform, og faldet i den vil komme an på stofvalget.

Syvejledningen er på norsk.
Se Ida Victorias instruktionsvideoer på YouTube, og få tips og tricks.

2 på lager

Beskrivelse

Stofforbrug XXS- XL: 150 – 175 cm (+ 25-30 cm for hals)
Stofforbrug 2XL- 4XL: 180 – 240 cm

Det laveste tal under stofforbrug er for kort model, og det længste er for lang model. Begge mål har beregnet lange ærmer.

Stofforbruget er målt med udgangspunkt i 150 cm bredt stof, og er rundet op til nærmeste hele 5 cm. Op til størrelse XL kan overdelene klippes ved siden af hinanden i bredden, mens de i de større størrelser skal klippes over hinanden på stoffet. I de mindste størrelser klippes ærmene over overdelene, mens det i de største størrelser klippes ved siden af overdelene.

Du kunne også være interesseret i...