Ida Victoria Symønster – Augusta Høstskørt med zip

kr. 139,00 pr. stk.

Størrelse: XS-4XL

Modelbeskrivelse: AUGUSTA Høstskørt med zip en en superlækker nederdel til hele året. Men passer særdeles godt til efterårssæsonen. Kan laves med lommer og lynlås. Let at kombinere med flere lag af jakker og trøjer.

Sy nederdelen i fast, vævet – og gerne lidt tykt stof som fløjl, denim, kanvas eller tætvævede uldstoffer. Nederdelen lukkes med en lang lynlås foran og har to store lommer. Du kan vælge imellem 6 forskellige længder i alle størrelser (40, 45, 50, 55, 60 og 65 cm). Vælg lynlås efter ønsket længde. Lynlåsens længe bliver den samme som længden på hele nederdelen.

Dette er en nederdel som går højt op i livet, og skrår langt ind fra hoften til livet. Hvis du har brug for større vidde eller andre ændringer, er dette enkelt at tilpasse, og du kan tilføje op til 10-15 cm i livet ved behov. Dette står forklaret i vejledningshæftet.

Syvejledningen er på norsk.
Se Ida Victorias instruktionsvideoer på YouTube, og få tips og tricks.

3 på lager

Beskrivelse

Tabel over stofforbrug høstskørt

* Taljeomkredsen er målt øverst i livet. Hofteomkredsen er målt ca 25 cm nedenfor midten.
** Stofforbruget er målt med udgangspunkt i 150 cm bredt stof. Det første tal er stofforbruget af hovedstoffet, mindste og længste skørtelængde. I parentesen står stofforbruget af forstoffet. Vær obs på at stofforbruget kræver en fornuftig placering af mønsterdelene på stoffet. Op til XL kan skørtet klippes i bredden. Efter det klippes skørtedelene over hinanden.
Stofforbruget er rundet op til nærmeste hele 5 cm.

Du kunne også være interesseret i...