Ida Victoria Symønster – Augusta Høstskørt med zip Barn

kr. 139,00 pr. stk.

Størrelse: 86-170

Modelbeskrivelse: AUGUSTA Høstskørt med zip en en superlækker nederdel til hele året. Men passer særdeles godt til efterårssæsonen. Kan laves med lommer og lynlås. Let at kombinere med flere lag af jakker og trøjer.

Sy nederdelen i fast, vævet – og gerne lidt tykt stof som fløjl, denim, kanvas eller tætvævede uldstoffer. Nederdelen lukkes med en lang lynlås foran og har to store lommer. Du kan vælge imellem 6 forskellige længder i alle størrelser. Vælg lynlås efter ønsket længde. Lynlåsens længe bliver den samme som længden på hele nederdelen.

Dette er en nederdel som går højt op i livet, og skrår langt ind fra hoften til livet. Hvis du har brug for større vidde eller andre ændringer, er dette enkelt at tilpasse, og du kan tilføje et par cm i livet ved behov. Dette står forklaret i vejledningshæftet.

Syvejledningen er på norsk.
Se Ida Victorias instruktionsvideoer på YouTube, og få tips og tricks.

2 på lager

Beskrivelse

AUGUSTA ZIP HØSTSKJØRT TIL BARN er et tøft og anvendelig skjørt, som fungerer hele året, men som er ekstra passende utover høsten og vinteren – med tykke strømpebukser under, og lag på lag med trøyer/jakker/gensere. Dette er en skjørtemodell som går høyt opp i livet, og skrår utover mot nedre kant.

Skjørtet sys i et fast, vevd stoff – gjerne et tykt og kraftig stoff, som kordfløyel, denim, canvas, eller tettvevde ullstoffer. Lommene og linningen fôres med et tynnere bomullsstoff. Skjørtet lukkes med en lang glidelås i front, og har to store lommer. Du kan velge mellom flere ulike skjørtelengder i hver av størrelsene. Glidelåsens lengde blir den samme som lengden på hele skjørtet, så du velger den glidelåslengden du ønsker som hel skjørtelengde.

Dette mønsteret er også laget til dame, i størrelse XS – 4 XL.

Stofforbruk:
Hovedmønsterdelene har plass i bredden på stoffet, og stoffforbruket blir omtrent det samme som skjørtelengden du velger (20 – 55 cm) + 5 cm. For størrelse 146 og oppover, må du legge til 35 cm ekstra til linning og lommer. I tillegg trenger du 25 cm av et tynnere, vevd bomullsstoff, til fôr i linning og lommer.

Stofforbruket er målt på 150 cm stoffbredde, og er rundet opp.

Du kunne også være interesseret i...