Ida Victoria Symønster – Victoriakjolen (dame)

kr. 139,00 pr. stk.

Størrelse: XS-4XL

Modelbeskrivelse: VICTORIAKJOLEN. Er en elegant og behagelig kjole med langt eller kort skørt, overdel med falsk omslag, og flere ærme muligheder.

Som en bonus kan både ærmer og skørt bruges på Victoriakjolen og Jerseykjole med sving. Du kan også bruge tillægspakken til Jerseykjole med sving for at lave liljeærmer eller pufærmer, eller lave klokkeærmer til Jerseykjole med sving.

Syvejledningen er på norsk.
Se Ida Victorias instruktionsvideoer på YouTube, og få tips og tricks.

1 på lager

Beskrivelse

Målene på den færdige kjole finder du i tabellen. Brystomkredsen er “fri”, fordi toppen har en overlappende, dyp V-hals. Det er meningen, at kjolen skal sidde ganske stramt i overdelen, men være løs over hoftene. Hofteomkredsen bør derfor være litt mindre end målet du ser herunder.

Målene i tabellen er taget med kjolerne liggende fladt, helt uden at de strækkes.

* Dette målet er fuld længde fra skulder til nedre kant på kjolen.

** Mindstemålet under stofforbrug er for kort model, og maks-forbruget for lang model. I parentes står, hvad du skal lægge til for lange klokkeærmer.

Vær obs på, at stofforbruget er afhængigt af fornuftig placering av mønsteret på stoffet. Målene her er taget med udgangspunkt i stofbredde 150 cm. Stofforbruget er rundet op til nærmeste hele 5 cm.

storrelsestabell

Du kunne også være interesseret i...